Nyheder

Nyheder

14. september 2019
Den dag blev der kørt stærkt i Lufthavnen, da vi havde besøg af Sports Car event, som samlede ind til kræftramte børn

23. august 2019
Alsieexpress havde sidste afgang fra Bornholm i år. Vi glæder os til at ses igen til næste sommer.

19. august 2019
Lufthavnen får lagt ny asfalt på rullevej Bravo og der bliver arbejdet både dag og nat.

16. juli 2019
Mike Grønbech-Dam udstiller sine flotte billeder taget på Bornholm.

12. juni 2019
Ved årets folkemøde havde Bornholms Lufthavn besøg af SAS.

1. maj 2019
Bornholms lufthavn søger lufthavnsoperatørelev.

19. april 2019
Lufthavnen havde besøg af et F16 fly i påsken.

2. april 2019
2. april starter Charterrejser fra Bornholm op, så der kan være trængsel på vores parkeringsplads.
Vi anbefaler at du benytter de parkeringspladser som ligger bagerst, hvis du skal på charterferie eller længere ferieophold.

17. marts 2019
Poul Pava har skabt et fantastisk værk som hænger i legerummet. Titlen på værket er ”Play while you can”.

4.marts 2019
Bornholms Lufthavn søger 2 lufthavnsmedarbejder til at indgå i driften.

20. februar 2019
Bornholms Lille Boghandel lukker i Bornholms Lufthavn.
I den forbindelse holdt Brian afsked.
Bornholms Lufthavn siger mange tak for godt samarbejde.

31. jan 2019
Wiking havde deres sidste dag med crewchange fra Bornholms Lufthavn til North Stream. Tak for denne gang, vi ses senere på året.

29. jan. 2019
Københavns Lufthavn har igangsat et større arbejde for at fremme investeringer i infrastruktur – der både gavner luftfarten i Danmark og lokalområderne rundt om i Danmarks lufthavne. Bornholms Lufthavn har derfor taget initiativ til er møde med Københavns Lufthavn CPH.

”Lufthavnene i Danmark er helt centrale, hvis man ønsker at binde Danmark bedre sammen. Både erhvervslivet, turisterne og den enkelte dansker får enorm stor gavn af, at man kan komme til og fra de forskellige regioner i Danmark og det sikrer også en sammenhængskraft i hele landet”.

På baggrund heraf har CPH taget initiativ til at udarbejde et samlet investeringskatalog for infrastrukturprojekter i forbindelse med de danske lufthavne. Tilgængeligheden til lufthavnene er i et særligt fokus, hvilket også er et stort ønske i Bornholms Lufthavn.

Hvilken infrastruktur området omkring Bornholms Lufthavn har brug for i fremtiden, og hvilken infrastruktur der understøtter lufthavnen, er det centrale spørgsmål på mødet stillet til erhvervslivet som er inviteret til mødet.

Ønskerne vil blive afleveret til regeringen på vegne af alle Danmarks Lufthavne i foråret 2019, som resultat af Københavns Lufthavns initiativ.

23. jan. 2019
Bornholms Lufthavn er en grøn lufthavn og i vores bestræbelser på at blive mere grøn er vi begyndt at sortere vores affald i henholdsvis papir, glas og almindeligt skrald.
Vi håber at vores passagerer og gæster i Lufthavnen vil tage godt imod initiativet og hjælpe os med at sortere affaldet.

6. dec. 2018
Bornholms Lufthavn undersøger ønsker om flyvninger i forbindelse med Folkemødet 2019
På grund af øget interesse for at beflyve Bornholms Lufthavn under det kommende Folkemøde i uge 24 i 2019 har Bornholms Lufthavn besluttet at afdække luftfartsselskabernes ønsker om flyvninger til og fra Bornholms Lufthavn i perioden med henblik på at tilgodese ønskerne i så stort omfang som muligt.

I denne forbindelse skal interesserede luftfartsselskaber indsende deres ansøgninger om slots til Bornholms Lufthavn senest d. 31. december 2018. Lufthavnen vil hurtigst muligt herefter kontakte luftfartsselskaberne og drøfte mulighederne for at imødekomme deres ønske.