Nyheder

Nyheder

20. februar
Bornholms Lille Boghandel lukker i Bornholms Lufthavn.
I den forbindelse holdt Brian afsked.
Bornholms Lufthavn siger mange tak for godt samarbejde.

 

31. jan. 2019

Wiking havde deres sidste dag med crewchange fra Bornholms Lufthavn til North Stream.

Tak for denne gang, vi ses senere på året.

 

 

29. jan. 2019

Bornholms Lufthavn har taget initiativ til mødet i samarbejde med Københavns Lufthavn, CPH. Københavns Lufthavn har igangsat et større arbejde for at fremme investeringer i infrastruktur - der både gavner luftfarten i Danmark og lokalområderne rundt om Danmarks lufthavne.

 

 ”Lufthavnene i Danmark er helt centrale, hvis man ønsker at binde Danmark bedre sammen. Både erhvervslivet, turisterne og den enkelte dansker får enorm stor gavn af, at man kan komme til og fra de forskellige regioner i Danmark og det sikrer også en sammenhængskraft i hele landet.

 

 På baggrund heraf har CPH taget initiativ til at udarbejde et samlet investeringskatalog for infrastrukturprojekter i forbindelse med de danske lufthavne. Tilgængeligheden til lufthavnene er i et særligt fokus, hvilket også er et stort ønske i Bornholms Lufthavn.

 

Hvilken infrastruktur området omkring Bornholms Lufthavn har brug for i fremtiden, og hvilken infrastruktur der understøtter lufthavnen, er det centrale spørgsmål på mødet, som erhvervslivet gerne skal komme med svar på.

 

Ønskerne vil blive afleveret til regeringen på vegne af alle Danmarks Lufthavne i foråret 2019, som resultat af Københavns Lufthavns initiativ.  

 

 

23. jan. 2019

Bornholms Lufthavn er en grøn lufthavn og i vores bestræbelser på at blive mere grøn er vi begyndt at sortere vores affald i henholdsvis papir, glas og almindeligt skrald.

Vi håber selvfølgelig at vores passagerer og gæster i Lufthavnen vil tage godt imod initiativet og hjælpe os med at sortere affaldet.

 

 

6. dec. 2018

Bornholms Lufthavn undersøger ønsker om flyvninger i forbindelse med Folkemødet 2019

På grund af øget interesse for at beflyve Bornholms Lufthavn under det kommende Folkemøde i uge 24 i 2019 har Bornholms Lufthavn besluttet at afdække luftfartsselskabernes ønsker om flyvninger til og fra Bornholms Lufthavn i perioden med henblik på at tilgodese ønskerne i så stort omfang som muligt.

I denne forbindelse skal interesserede luftfartsselskaber indsende deres ansøgninger om slots til Bornholms Lufthavn senest d. 31. december 2018. Lufthavnen vil hurtigst muligt herefter kontakte luftfartsselskaberne og drøfte mulighederne for at imødekomme deres ønske.